Am aflat noi din timp ca Marius Craciun va merge in finala de la Ferma – un nou inceput cu Catalin Morosanu, iar evident ca cel mai iubit dintre concurenti, va castiga finala! DA, cu tot cu onorariul primit pentru participare – intre 2ooo si 5000 de euro/saptamana, Marius va incasa un minim de 84.000 de euro dupa finala de azi. Au intrat in semifinale cinci concurenti, au iesit repede exact cei doi pe care nu-i voia nimeni in finala, Pastrama si Otniela. Florin Pastrama a pierdut si ultimul duel, laudandu-se apoi ca el castiga finala de la Ferma. Evident ca asa [ NU]  este, saracul cu ai sai 52 la bicepsi nu a castigat teoretic decat un singur duel, deci ce se mai poate zice?

Cine castiga Ferma in 2019?

Nu stiu cum a rasuflat cine este casigatorul de la Ferma in 2019, Marius Craciun – ieri credeam ca stirea nu este veridica – Morosanu fiind mereu la un pas de a pierde fiecare proba. In schimb Marius a castigat 2 din trei pe primul loc, la a doua proba s-a incurcat putin la puzzle, desi era si aici fruntas. Nu ma asteptam insa sa-l vad cedand atat de lejer pe Catalin Zmarandescu la o proba de anduranta si forta. Sincer la semifinala mi s-a parut ca Marius Craciun chiar merita sa castige finala, a fost de departe cel mai bine pregatit. Asadar noi stim castigatorul dar voi veti sta azi si veti urmari finala de la Ferma, pe Pro TV.

In penultimul episod cei de la Pro TV ne-au aratat cum sunt de fapt concurentii de la Ferma, cel mai urat purtandu-se evident Kamara. Se pare ca si-a luat cativa zdupaci de la Catalin Morosanu. DA, Kamara batut de Morosanu la propriu. Daca ma intreaba pe mine, cred ca domul Ghedi a fost cel mai antipatic, meschin si prefacut din Ferma. A furat mancare, a pitit cartea fermei, totul pentru a castiga. Nu faci chiar orice ca sa castigi. Mai trebuie si bun simt si omenie, totusi in viata. DA, posibil ca Pastrama si Otniela nu meritau sa ajunga in finala, insa strategia lor a functionat. Pana la urma a castigat cine trebuie, nu? Iar Morosanu pleaca acasa ca finalist. Nici nu cred ca si-a dorit sa-i ia premiul lui Marius Craciun, nu ar fi fost ok, oricum el a luat deja 85.000 de euro, teoretic mai mult decat Marius [ 2000 pe saptamana + marele premiu de 50 de mii de euro, in timp ce Morosanu a luat 5000 de euro pe saptamana! ].

Cine câștigă Ferma în 2019?

Cine câștigă Ferma – un nou început în 2019?