Ieri a inceput noul sezon Dansez pentru tine, opt perechi se dueleaza pentru premiul cel mare. Iata si componenta celor opt echipe, alaturi de care speram sa fiti si voi pe tot parcursul emisiunii. Evident ca aceasta are si site-ul ei, insa nicaieri nu poti fimai aproape de concurenti decat pe site-ul nostru, unde peste 800.000 de fani ai emisiunii si-au dat intalnire.

Prima echipa este formata din Serban Copot de la Animal X, cunoascut voua sub numele de ”Hiena”, care va dansa pentru visul Valentinei Hainarosie din Bucuresti si sunt antrenati de Lilian Caraus.

Pavel Stratan din Republica Moldova face echipa cu Andreei Cristina Preda. Ei vor fi antrenati de Georgiana Căiţa. Andreea danseaza pentru sora ei, este din Bucuresti, si speram sa fiti si voi alaturi de echipa ei. Puteti lasa comentarii pentru fiecare echipa, ne puteti spune daca sunteti cunostinte ale concurentei, puteti fi un fan al echipei!

Marian Dragulescu va dansa pentru visul Adrianei Lupu, pe care apele au determinato sa vina sa lupte pentru ca familia ei greu incercata sa aiba un trai mai bun. Impreuna cu coregraful Doina Botis vor incerca sa fure inimile juriului si pe cele ale publicului din care faci si tu parte.

Daniel Max Dragomir va lupta impreuna cu Diana Pop pentru a tine flacara aprinsa pana in marea finala. Diana este din Cluj Napoca si va fi antrenata de Victoria Bucun (Vica) din Republica Moldova. Visul Dianei de a deveni coregrafa se poate implini daca si tu, vei fi alaturi de ea cu o vorba buna si un gand frumos. Daca o cunosti pe Diana, arata ca iti pasa de visul ei!

Oana Ionita va sustine pe parcursul emisiunii visul lui Kovacs Ali Stoica care a venit tocmai din Carei pentru a lupta pentru parintii sai. ce poate fi mai nobil decat un copil care isi sustine familia? Impreuna cu coregraful Dragos Rosu vor incerca sa ne demonstreze ca ei sunt cei maibuni si ca merita sa castige concursul Dansez pentru tine!

Nicoleta Luciu nu mai are nevoie de nici o prezentare. Desi proaspat mamica a venit pe ringul de dans pentru a fi alaturi de Attila Hainer din Oradea in lupta pentru premiul pus la bataie de PRO TV. Faptul ca este de etnie  rroma nu l-aimpiedicat sa aiba un suflet mare si sa spere ca prin intermediul acestui concursa sa ofere familiei sale un camin. Coregraful Bogdan Boanta va fi cel care va conduce spre finala aceatsa echipa.

Monica Davidescu este  cea care va sta alaturi de George Boghian, un tanar care si-a infruntat singur destinul, plimbat si batut in centrele de plasament, pentru care de multe ori strada a fost un camin mai bun decat cel oferit de stat. Coregraful Andra Gheorghe va lupta alaturi de cei doi pentru ca tanarul dansator sa poata avea o casa adevarata.

Bianca Dragusanu a renuntat la viata mondena si va forma o echipa puternica impreuna cu Vasile Soldea din Oradea pentu a implini visul mamei sale Olga. Daniel Dobre est ecoregraful care va incerca sa ajute perechea sa o aduca pe mama lui Vasile acasa, dupa ce o poveste incredibila a facut sa fie obligata sa fie servitoare in casa in care se iubesc doi barbati, sotul si un bargat din Germania.

Desi este sezonul cu numarul 13, sa fim alaturi de concurentii Dansez pentru tine si de prezentatorii Stefan Banica Junior si Iulia Vantur.

Astazi primul duel la Dansez pentru tine: Adriana Lupu şi Marian Drăgulescu se va lupta pana la “sange” cu Pavel Stratan şi Andreea Preda! Voteaza si tu pe FaceBook!