Pana una alta, am vazut ca singurul serial care inregistreaza mai mult de 500 de vizitatori unici pe zi este serialul Tanar si Nelinistit. Pana la noi declaratii de “interes” ramanem fideli in continuare acestui serial. Deja stiti ca Victor Newman va fi arestat, iar pana se va dovedi ca de fapt David Chow (alias Angelo Sarafini) este adevaratul criminal, nu v-a scapa de acuzatie, vom scrie cate ceva despre Gloria.

Gloria-Abbott

Initial personajul a fost jucat de o alta actrita, care avand in vedere caracterul Gloriei, se potrivea mult mai bine cu rolul. Probabil ca in momentul in care s-a decis casatoria ei cu John Abbott, s-a dorit totusi un personaj mai “estetic”. Trecand peste aceste etape de inceput, Gloria Abbott Bardwell este unul din cele mai fara scrupule personaj din serialul Tanar si Nelinistit. Daca la fiul ei Kevin, intelegem de ce o ajuta in marsaveniile la care se deda, cand vine vorba de Michael  Baldwin, acest lucru pare de neinteles.

Casatoria cu Jeffrey Bardwell va dura doi ani, deci veti avea destul timp sa radeti de peripetiile Gloriei pe post de sotie “de ochii lumii”, si cum va ramane saraca, va ajunge sa vanda brazi de Craciun in piata si intr-un final, inexplicabil va fi angajata la fostul bar Indigo, devenit Gloworm nightclub, intelegeti si de unde vine numele.
Cum am spus mai sus, Jeffrey va reusi sa-i ia toata averea, apoi vor divorta, iar Gloria va ajunge sa lucreze pentru Kevin la Crimson Lights.  Si iar reuseste una din minunile ei, aproape reuseste sa-l uncida (neintentionat) pe fostul sot santajist.

Cum cei doi sunt cam de aceiasi calitate spirituala, desi despartiti, se reunesc pentru a mai face o ilegalitate, sun acoperirea unei firme fantoma, incearca sa recapete actiunile Jabot. Vor urma alte si alte peripetii, astfel serialul vostru indragit, Tanar si Nelinistit, va aduce in scena pe taticul celor doi frati Baldwin. Te tine ca pe jar, insa va asiguram ca merita efortul sa urmariti serialul de luni pana vineri.