Episoadele de marti si miercuri cred ca au fost cele mai interesante din ultima vreme, Puterea destinului te-a tinut putin pe jar, ai facut presupuneri despre cum va reactiona Boran, te-ai gandit daca Sila va fi iar impulsiva si va face o greseala, ce sa mai zicem, cateva episoade interesante, nu-i asa? Pagina noastra de pe facebook a ajuns deja la peste 2.000 de prieteni, deci inseamna ca facem treaba buna. Ne bucuram ca puteti vedea episoadele din Puterea destinului online, subtitrate in roamna, vom continua sa va facem mereu surprize placute.

Ce se mai intampla in Puterea destinului

Sper ca ati admirat si voi planul lui Boran, chiar daca de data asta Dilaver a actionat sa zicem asa, din dragoste. Intotdeauna cand suntem pusi sa alegem intre cei dragi noua si persoane nevinovate, dar de care nu ne leaga nimic, alegem persoana iubita. Doar ca Moran a lucrat de data asta mana in mana cu Sila si au reusit sa le schimbe planul dusmanilor. Va reusi oare Berzan sa castige macar cateva reprize din meciul cu Boran? Oare Dilaver cuprins de remuscari se va da pe brazda?

Eu zic sa nu-l judecam asa de aspru pe Dilaver, o viata in care ai fost mereu invatat ca cineva trebuie sa plateasca pentru ca tu esti nemultumit nu se schimba peste noapte, insa dragostea il va face un om bun? Berzan spune ca actioneaza din dragoste, dar oare este posibil sa distrugi alte vieti pentru ca tu vrei dragostea cuiva care nu ti-o da? Stim cu totii raspunsul, trebuie doar sa urmarim serialul Puterea destinului ca sa vedem cum se vor rezolva toate! Vizionare placuta!

Puterea destinului online

Puterea destinului online