Episodul de azi din Puterea destinului te va lasa cu gura cascata, nu te asteptai cu siguranta sa-l vezi iar impuscat pe Boran, iar scoala la care lucra impreuna cu Sila sa fie terminata la timp, nu-i asa? Acum daca Boran nu mai este Aga si rivalii sai incearca sa-i omoare familia ce va face el? Va lupta si va castiga intr-un final, insa clanul va fi pana la finalul serialului impotriva sa. Noi dusmani apar, unchiul sau ajuns Aga abia daca reuseste sa se abtina sa nu ordone iar aplicarea traditiei pentru Sila si Narin.

Ce urmeaza in serialul Puterea destinului

Ai fi crezut ca odata ce Boran si Firuz au fost dati afara din clan vor scapa de probleme, insa nu e chiar asa. Totusi impreuna cu familia si prietenii Boran va lupta cu tradiditiile si va invinge, iar ca sa fii linistit, chiar daca si el si sotia sa ila vor fi impuscati, vor scapa cu viata si vor reusi sa schimbe traditiile din clanul lor. Mai mult, unchiul sau va intelege ca a fost un aga bun si exact in episodul 79 di serialul Puterea destinului ii va ceda inapoi functia de Aga. Asa ajunge iar Boran seful clanului iar lumea va scapa de omoruri in Mardin. Dar pana atunci mai este, caci cei de la Acasa TV au rupt fiecare episod in doua, deci mai avem 80 de episoade de urmarit, 16 saptamani deci!

Te invitam sa ne urmaresti pe site sau pe pagina noastra de facebook, unde te tinem la curent cu tot ce se intampla in serialul tau preferat!

Puterea Destinului la TV

Puterea Destinului la Acasa TV